Maskotti omasta piirustuksesta
Maskotti omasta piirustuksesta Maskotti omasta piirustuksesta Maskotti omasta piirustuksesta

Maskotti omasta piirustuksesta

PikkuMari
25,60 €
32,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Maskotti omasta piirustuksesta

Onko lapsesi kova piirtämään ja suunnittelemaan hahmoja? Vai löytyykö laatikonpohjalta jokin taideteos, josta saisi tehtyä ihanan maskotin? Nyt se on mahdollista!

Piirustuksesta tehdään silityskuva, joka prässätään valkoiselle puuvillakankaalle. Jonka jälkeen kuva leikataan kankaasta (löyhästi muotoillen piirustuksen ääriviivoja, eli kuvan ympärille jätetään valkoista kangasta kts. kuva) ja ommellaan valmiiksi.

Ohjeet piirustukseen: Piirrä kuva valkoiselle paperille, mustalla paksulla tussilla. Älä väritä kuvaa muilla väreillä! Piirustuksen musta kohta on myös musta kohta maskotissa. Huomioi, että piirustus ei voi olla liian yksityiskohtainen.  Ota piirustuksesta hyvä kuva, hyvässä valossa, esim. puhelimen kameralla. Lähetä kuva PikkuMarin sähköpostiin pikkumari.info@gmail.com

TEE TILAUS VASTA KUN SAAT HYVÄKSYNNÄN KUVAN SOPIVUUDESTA!

Huomioi myös, että kuva muokataan silityskuvaksi sopivaan muotoon, joten valmiissa tuotteessa saattaa esiintyä pieniä eroavaisuuksia alkuperäiseen kuvaan.

Löytyykö laatikonpohjalta ihana taideteos josta haluaisit maskotin, mutta piirustusta ei ole tehty mustalla paksulla tussilla? Ei hätää! Voit ottaa piirustuksesta kopion ja vahvistaa viivat mustalla tussilla kopioon. Esim. kuvan dalmatialaisen ääriviivat on tehty näin. 

Maskotin pisimmän sivun pituus n. 24cm, muut pituudet riippuvat piirustuksen mallista!

Materiaalit:

Valkoinen 100% puuvilla Öko- Tex 100.

Lämpösiirtokalvo Oeko- Tex 100 standardi (turvallinen lapsille).

Polyesterivanu 100%.


Maskotin voi tarvittaessa pestä 40 asteessa.

Ihana tapa ikuistaa lapsen taideteos!


Tuotteen toimitusaika n. 7-10vrk + postitus!

Suomalaista käsityötä, PikkuMari Tmi.

Arvostelut 0 arvostelua