Vauvan viltti, merinovillaa
Vauvan viltti, merinovillaa Vauvan viltti, merinovillaa Vauvan viltti, merinovillaa Vauvan viltti, merinovillaa Vauvan viltti, merinovillaa Vauvan viltti, merinovillaa

Vauvan viltti, merinovillaa

PikkuMari
49,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kaunis muhkea vauvan viltti.

Saatavuus Varastossa

Muhkean jättineulepeitto vauvalle. Tämä ihanan pehmeä peitto on neulottu käsin 100% merinovillasta (mulesing vapaa). Saatavana kahta eri kokoa ja väriä (hattara ja harmaa).

Kokoot n. 50x68 ja  50x75cm sopii hyvin köllöttelyyn, vaunukopan pohjalle lämmikkeeksi tai peitoksi vaunuihin. Se on oivallinen lämmittäjä myös pulkassa tai potkukelkassa.

Koko n. 65x85cm on oivallinen koko köllöttelyyn, leikkialustaksi sekä se lämmittää hyvin myös rattaissa. Pehmoisen peiton päällä on ihana köllötellä ja se lämmittää ihanasti myös rattaissa.

Huom! Käsityönä tehdyissä tuotteissa, tuotteen koko saattaa hieman vaihdella.

Merinovilla on ominaisuuksiltaan mitä mainioin! Se on samaan aikaan imukykyinen kuin vettähylkivä. Hengittävä materiaali lämmittää kylmällä ja tuntuu kuumalla viileältä. Antibakteerinen merinovilla sopii myös herkälle iholle.

Hoito-ohje: Merinovilla hylkii likaa. Saat peiton helposti raikastettua tuulettamalla. Ravistelemalla saat irtoamaan pölyn ja muut roskat. Ota peitosta kiinni molemmin käsin ja ravistele hellästi. Tuotteesta saattaa irrota nukkaa, se on täysin normaalia ja kuuluu tuotteen ominaisuuksiin. Mahdolliset nypyt voit poistaa varovasti käsin.

Poista tahrat välittömästi, huuhtelemalla tahraa kylmän veden alla. Älä hankaa! Puristele liika vesi pyyhkeiden välissä kevyesti ja laita tasolle kuivumaan.

Ei konepesua!

Materiaali 100% Eurooppalaista, mulesing vapaata merinovillaa (Oeko-Tex 100)


Suomalaista käsityötä, PikkuMari Tmi

Arvostelut 0 arvostelua