Vauvan peitto, ruoste
Vauvan peitto, ruoste Vauvan peitto, ruoste Vauvan peitto, ruoste Vauvan peitto, ruoste

Vauvan peitto, ruoste

PikkuMari
42,00 €
79,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Muhkea vauvan peitto

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Huom! Tässä tuotteessa pieni värivirhe, joten myydään sen takia halvemmalle! Nyt 49€ (norm. 79€). Toisessa päässä peittoa on hieman erisävyistä lankaa pari kerrosta.

Muhkean jättineulepeitto vauvalle. Tämä ihanan pehmeä peitto on neulottu käsin 100% merinovillasta (mulesing vapaa). Pehmoisen peiton päällä on ihana köllötellä ja se lämmittää myös  esim. talvella rattaissa. Peiton koko n. 65x80cm.

Merinovilla on ominaisuuksiltaan mitä mainioin! Se on samaan aikaan imukykyinen kuin vettähylkivä. Hengittävä materiaali lämmittää kylmällä ja tuntuu kuumalla viileältä. Antibakteerinen merinovilla sopii myös herkälle iholle.

Hoito-ohje: Merinovilla hylkii likaa. Saat peiton helposti raikastettua tuulettamalla. Ravistele, ravistelemalla saat irtoamaan pölyn ja muut roskat. Ota peitosta kiinni molemmin käsin ja ravistele hellästi. Tuotteesta saattaa irrota nukkaa, se on täysin normaalia ja kuuluu tuotteen ominaisuuksiin. Mahdolliset nypyt voit poistaa varovasti käsin.

Poista tahrat välittömästi, huuhtelemalla tahraa kylmän veden alla. Älä hankaa! Puristele liika vesi pyyhkeiden välissä kevyesti ja laita tasolle kuivumaan.

Ei konepesua!

Materiaali 100% Eurooppalaista, mulesing vapaata merinovillaa (Oeko-Tex 100)

Arvostelut 0 arvostelua