Polar bear -vauvanpeitto (3-in-1)
Polar bear -vauvanpeitto (3-in-1) Polar bear -vauvanpeitto (3-in-1) Polar bear -vauvanpeitto (3-in-1) Polar bear -vauvanpeitto (3-in-1) Polar bear -vauvanpeitto (3-in-1) Polar bear -vauvanpeitto (3-in-1)

Polar bear -vauvanpeitto (3-in-1)

PikkuMari
45,00 €
Sisältää alv. 24 %

Polar bear -vauvanpeitto (3-in-1)

Saatavuus Varastossa

Söpö Polar bear -vauvanpeitto (3-in-1) on ihana lahja pienelle vauvalle. Tätä lämmintä peittoa voi käyttää esim. vaunupeittona ulkoillessa tai vauvan köllöttely- tai leikkialustana. Peitto sopii hyvin myös sisustukseen, sillä sen voi ripustaa vaikka seinälle peittoon ommeltujen tamppien avulla. Ja kaiken lisäksi tämä peitto on pakattu kauniisti ruskeaan lahjalaatikkoon, joten se on ihana lahja vaikka ristiäisissä.

Jääkarhu on aplikoitu peittoon "rouheasti" ommellen. Ja sen ompelemisessa kankaaseen on käytetty erilaisia ompelukoneen tikkejä, sekä molemmilta puolilta liimautuvaa tukikangasta. Mikä tekee jääkarhusta alkuun napakan tuntuisen mutta se pehmenee käytössä.

Peiton koko 75x80cm. Materiaali 100% puuvilla ja polyesterivanu sekä silityskalvo (nenä ja silmät).

Hoito-ohje: Pesu 30 asteessa, kovaa linkousta välttäen. Silitys kahdella pisteellä, nenän ja silmän kohdalta varoen tai esim. leivinpaperin läpi.

Huom! Peitto on ommeltu eläintaloudessa.

Suomalaista käsityötä, PikkuMari Tmi.


Arvostelut 0 arvostelua