TILAAMINEN

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Tilataksesi sinun täytyy olla täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan suostumus tilaamiseen. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja emme käytä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai mahdollisien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupastamme sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki hinnat sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron. Tuotteen hintaa voidaan erityistapauksessa korjata tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai hinta on poikkeuksellisen alhainen yleiseen hintatasoon nähden. (Oikeustoimilaki 32§).


MAKSAMINEN

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. 

Jousto, Collector lasku ja osamaksu lue lisää https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Mash lasku tai osamaksu maksutavan tarjoaa Mash Group Oyj (Y-tunnus 22379904), joka on suomalainen, julkinen osakeyhtiö ja joka on velvoitettu noudattamaan toiminnassaan Suomen lakia ja yhtiöjärjestystä. Kun maksat ostoksesi Mash laskulla tai osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Molemmat ovat kotimaisia, turvallisia ja helppoja maksutapoja. Valitse vain kassalla Mash -lasku tai -osamaksu – miten sinulle parhaiten sopii. Mash lasku: Laskutuslisä 0€. Laskulla on maksuaikaa 45 vuorokautta. Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi voit helposti muuttaa maksutapasi osamaksuksi. Mash osamaksu: Osamaksulla maksat hankintasi turvallisesti ja näppärästi erissä. Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 9, 12, 18, 24 tai 60 kuukautta. Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein. Maksaminen hoituu siis kuukauden välein nopeasti ja helposti. Lue lisää https://www.mash.com/fi/kuluttajilleTOIMITUSTAVAT JA KULUT

Posti ja Matkahuolto.

Toimituskulut kirje 2€ (pois käytöstä Postin lakon takia), paketti 4€. Ilmaiset toimitukset yli 45€ tilauksiin. Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen.

Voit myös valita tuotteillesi noudon. Nouto PikkuMarilta (0€). Noutoaika sovitaan aina erikseen tilauksen jälkeen sähköpostilla pikkumari.info@gmail.com. Saat paluuviestillä tiedon milloin ja mistä tuotteesi ovat noudettavissa. Huomioithan sen että tuotteet eivät ole heti tilauksen tehtyäsi noudettavissa, sekä noutoaika voi vaihdella (esim. tuotteet noudettavissa klo 10-12 tai 17-18). PikkuMarilla ei ole virallista työ/toimitilaa, joten jokainen nouto sovitaan sopimaan perheen rytmien mukaan.TOIMITUSAIKA

Varastotuotteet toimitamme Postin kuljetettavaksi 1-3 vuorokauden kuluessa. Tilaustuotteen kohdalla mainitaan toimitusaika. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.


VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuotteilla on 14 vuorokauden  palautusoikeus lukuun ottamatta tilaustyönä valmistettuja tuotteita. 

Asiakkaan on aina ilmoitettava palautuksesta ja reklamaatiosta etukäteen kirjallisesti: pikkumari.info@gmail.com. Kun olet saanut vastauksen ko. ilmoitukseesi, palauta tuote myyjälle viipymättä.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen.

Suoritamme palautuksen (palautuva tuote + postimaksu) heti saatuamme tuotteen, sillä maksutavalla, jota olette käyttäneet alkuperäisessä maksutapahtumassa, ellemme ole yhdessä sopineet muuta,  joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuvat kustannukset.

Mikäli tuotteessa ilmenee jokin valmistuksessa tapahtunut virhe, tuote voidaan korjata tai vaihtaa uuteen. Tällöin asiakkaalle ei koidu palautuksesta ja uudelleenlähetyksestä kuluja. Korvaamme asiakkaan palautuskulut edullisimman toimitusmaksun mukaan. tarkemmat palautusohjeet saat sähköpostitse.

 

LUNASTAMATON PAKETTI

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme asiakkaalta 15 euron maksun, jolla katetaan lähetys- ja pakkauskulut.