TILAAMINEN

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Tilataksesi sinun täytyy olla täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan suostumus tilaamiseen. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja emme käytä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai mahdollisien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupastamme sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki hinnat sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron. Tuotteen hintaa voidaan erityistapauksessa korjata tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai hinta on poikkeuksellisen alhainen yleiseen hintatasoon nähden. (Oikeustoimilaki 32§).


MAKSAMINEN

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. 

Jousto, Collector lasku ja osamaksu lue lisää https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

TOIMITUSTAVAT JA KULUT

Posti ja Matkahuolto.

Toimituskulut alkaen 3,90€.

Postin pikkupaketti 3,90€. Pienikokoiset tilaukset kuten korut, voidaan toimittaa pikkupakettina, joka mahtuu postiluukkuun/-laatikkoon. 

Postipaketti 4,90€.

Matkahuollon Lähellä-paketti 5,90€.

Ilmaiset toimitukset yli 45€ tilauksiin. Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen.

Voit myös valita tuotteillesi noudon. Nouto Lappeenrannasta PikkuMarilta (0€). Tuotteiden nouto tapahtuu sovittuun aikaan, ennalta sovitusta paikasta. Saat sähköpostiisi viestin milloin tuotteesi ovat noudettavissa ja mistä. Huomioithan sen että tuotteet eivät ole heti tilauksen tehtyäsi noudettavissa!TOIMITUSAIKA

Varastotuotteet toimitamme Postin/Matkahuollon kuljetettavaksi 1-3 arkipäivän kuluessa. Tilaustuotteen kohdalla mainitaan toimitusaika. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.


VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuotteilla on 14 vuorokauden  palautusoikeus lukuun ottamatta tilaustyönä valmistettuja tuotteita. 

Asiakkaan on aina ilmoitettava palautuksesta ja reklamaatiosta etukäteen kirjallisesti: pikkumari.info@gmail.com. Kun olet saanut vastauksen ko. ilmoitukseesi, palauta tuote myyjälle viipymättä.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen.

Suoritamme palautuksen (palautuva tuote + postimaksu) heti saatuamme tuotteen, sillä maksutavalla, jota olette käyttäneet alkuperäisessä maksutapahtumassa, ellemme ole yhdessä sopineet muuta,  joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuvat kustannukset.

Mikäli tuotteessa ilmenee jokin valmistuksessa tapahtunut virhe, tuote voidaan korjata tai vaihtaa uuteen. Tällöin asiakkaalle ei koidu palautuksesta ja uudelleenlähetyksestä kuluja. Korvaamme asiakkaan palautuskulut edullisimman toimitusmaksun mukaan. tarkemmat palautusohjeet saat sähköpostitse.

 

LUNASTAMATON PAKETTI

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme asiakkaalta 15 euron maksun, jolla katetaan lähetys- ja pakkauskulut.